Wat gebeurt er met mijn resterende saldo van seizoen 21-22?

Abonnement verlengd? Uw resterende saldo werd automatisch overgezet op één van uw Comfort Club ID's. U hoeft hier dus verder niets voor te doen. U kunt het saldo op uw kaarten eenvoudig checken in de Club-app via 'Menu' - 'Club Business' - 'My Business' - 'Comfort Club ID'.

Abonnement niet verlengd? Sinds donderdag 16 juni 2022 is uw Comfort Club ID van seizoen 2021-2022 niet meer geldig en is uw resterende saldo vervallen.