Heb ik een Covid Safe Ticket nodig om toegang te krijgen tot Jan Breydel?

Er wordt momenteel gewerkt met een dubbele toegangscontrole voor uw bezoek aan Jan Breydel:

 

CONTROLE 1: COVID SAFE TICKET + IDENTITEITSKAART

Het is verplicht voor u en uw gasten om een Covid Safe Ticket voor te leggen (geprint of op uw smartphone). Zonder Covid Safe Ticket en identiteitskaart kunnen we u helaas geen toegang geven tot het stadion. Opgelet: uw vaccinatiekaart volstaat niet om toegang te krijgen tot het stadion. U dient over een geldige QR-code te beschikken.

Wanneer heb ik recht op een Covid Safe Ticket?

  • Je bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat: je bent meer dan 2 weken volledig gevaccineerd;
  • je hebt een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden (11 dagen na en max 180 dagen na positieve PCR-test);
  • je hebt een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van de test plus 2 dagen;
  • je hebt een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, met een negatief resultaat: geldigheid = dag van test plus 1 dag;
  • je bent jonger dan 12

Hoe kan ik mijn Covid Safe Ticket downloaden?

Het Covid Safe Ticket is downloadbaar via de CovidSafeBE-app, mijnburgerprofiel.be, mijngezondheid.be of myhealthviewer.be. Het Covid Safe Ticket gebruikt dezelfde QR-code als het Europees coronacertificaat. Deze codes zijn identiek. Er is dus geen aparte aanvraagmethode of -procedure voor het Covid Safe Ticket. Indien u reeds beschikt over dit certificaat, hoeft u dus geen bijkomend document aan te vragen. 

Opgelet! Houd uw Covid Safe Ticket zeker al bij de hand voor u naar het stadion komt. Zo vermijdt u problemen bij beperkte internettoegang of storingen. Meer info over het Covid Safe Ticket? Lees er alles over via onderstaande knop of neem een kijkje op de website van de Vlaamse Overheid via deze link.

CONTROLE 2: WEDSTRIJDTICKET

Om toegang te krijgen tot het stadion dient u uiteraard ook over een geldig wedstrijdticket te beschikken. Alle informatie over het downloaden van uw tickets vindt u in dit artikel.

Was dit artikel nuttig?

0% vond dit nuttig