Wat gebeurt er tijdens de Champions League wedstrijden met mijn cateringformule?

The Legends, The Pub & The Boardroom:
U heeft voor het seizoen 2021-2022 in de Jupiler Pro League een business seat inclusief een cateringformule bij één van deze drie restaurants. Dit betekent dat u niet verplicht bent tot afname van de cateringformule tijdens de Champions League en overige Europese wedstrijden. We bieden u via een aparte mailing echter op voorhand aan om een tafel te reserveren bij één van uw gewenste restaurants. Club Brugge werkt hiermee met een wachtlijst. 

The Clubhouse:
U heeft voor het seizoen 2021-2022 in de Jupiler Pro League een business seat inclusief een cateringformule in The Clubhouse. Dit betekent voor alle Champions League en overige Europese wedstrijden dat u deze verplicht moet afnemen. U bemachtigt dus automatisch een tafel in dit restaurant, op uw eigen seat. Hiervoor volgt een aparte factuur. De bijkomende kosten kunt u terugvinden in uw contract. 

The Sportsbar:
U heeft voor het seizoen 2021-2022 in de Jupiler Pro League een seat inclusief een cateringformule in The Sportsbar. Dit betekent voor alle Champions League en overige Europese wedstrijden dat u deze verplicht moet afnemen. U bemachtigt dus automatisch een tafel in dit restaurant, op uw eigen seat. Hiervoor volgt een aparte factuur. De bijkomende kosten kunt u terugvinden in uw contract. 

Was dit artikel nuttig?

0% vond dit nuttig