Ik heb een Business abonnement, is dit ook inclusief Champions League-tickets?

Vak 125
U heeft voor het seizoen 2021-2022 een business seat in Vak 125. Dit betekent voor alle Champions League en overige Europese wedstrijden dat deze niet inbegrepen zijn in uw abonnement. We bieden u voorafgaand aan de wedstrijden echter wel de mogelijkheid om uw seat te reserveren tegen een bepaalde prijs. Let op: Wij zijn door de UEFA genoodzaakt om u seats te geven in Vak 423, inclusief catering in de Sportsbar.      

Overige business seats
U heeft voor het seizoen 2021-2022 een business seat in Vak 123, 124, 126, Officiële tribune of open business seats Vak A tot en met K. Dit betekent voor alle Champions League en overige Europese wedstrijden dat u deze verplicht moet afnemen. U bemachtigt dus automatisch een ticket voor deze wedstrijden op uw eigen seat. Hiervoor volgt een aparte factuur. De bijkomende kosten voor deze kaarten kunt u terugvinden in uw contract.

Partners
De modaliteiten die opgenomen werden in uw contract werden u nog eens apart doorgestuurd door onze Partnership Manager. Bij onduidelijkheid, neem contact op met onze Partnership Manager. 

Was dit artikel nuttig?

0% vond dit nuttig