Hoe kan ik me inschrijven als niet-abonnee voor het netwerkevent?

Bij de aankoop van uw VIP-ticket kunt u voor de play-off wedstrijden tegen Genk, Union of Cercle gratis deelnemen aan onze boeiende netwerkevents in onze vernieuwde Network Club.

- 24/04 Club Brugge - KRC Genk:  Algemeen netwerkevent

- 13/05 Club Brugge - R. Union SG: Netwerkevent Bouw

- 26/05 Club Brugge - Cercle Brugge: Netwerkevent Haven & Logistics

Wenst u in te schrijven voor één van volgende events? Volg dan dit stappenplan:

Stap 1: Business-website

Ga naar de website van Club Brugge Business (https://business.clubbrugge.be/nl) en klik rechts bovenaan op 'Business Tickets'.

Stap 1.1.png

Stap 2: Wedstrijd selecteren

Selecteer de wedstrijd waarvoor u ticket wenst aan te kopen (KRC Genk, R. Union SG, of Cercle Brugge) en klik op blauwe knop 'Tickets'.

Stap 1.2.png

Stap 3: VIP-formules

U wordt omgeleid naar de pagina waarop u onze VIP-formules kunt boeken. Klip op 'Volgende: VIP-formules'.

Stap 1.3.png

Stap 4: Formule selecteren

Selecteer eerst de formule en het aantal tickets dat u wenst aan te kopen voor deze formule klik vervolgens op het blauwe winkelmandje.

Klik vervolgens onderaan op 'Volgende: bevestig'.

Stap 1.4.png

Stap 5: Merch & Extra's

Eenmaal u de formule gekozen heeft voor de wedstrijd, kunt u op de pagina 'Merch & Extra's' het aantal tickets invullen dat u wilt voor het netwerkevent. Geef het aantal in en druk op het blauwe winkelmandje.
Klik vervolgens onderaan op 'Volgende: bevestig'.

Stap 1.5.png

Stap 6: Aankoop bevestigen

Op de laatste pagina krijgt u nogmaals een overzicht van de gekozen formules.

Na het aanvaarden van de algemene voorwaarden en het privacybeleid kunt u via de knop 'Aankoop bevestigen' eenvoudig betalen via een betaalmethode naar keuze.

Het ticket voor het netwerkevent wordt nu automatisch toegevoegd aan uw toegangsticket.

Stap 1.6.png

Mocht u hierbij problemen ervaren of verdere vragen hebben, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via business@clubbrugge.be