Hoe kan ik me inschrijven als abonnee voor het netwerkevent?

Bij de aankoop van uw VIP-ticket kunt u voor de play-off wedstrijden tegen Genk, Union of Cercle gratis deelnemen aan onze boeiende netwerkevents in onze vernieuwde Network Club.

- 24/04 Club Brugge - KRC Genk:  Algemeen netwerkevent

- 13/05 Club Brugge - R. Union SG: Netwerkevent Bouw

- 26/05 Club Brugge - Cercle Brugge: Netwerkevent Haven & Logistics

Wenst u in te schrijven voor één van volgende events? Volg dan dit stappenplan:

Stap 1: VIP-portaal

Begeef u naar het VIP-portaal (vip.clubbrugge.be) waar u uw tickets kunt terugvinden en log in met uw mailadres en wachtwoord.
Selecteer vervolgens de wedstrijd waarvoor u een gratis toegangsticket tot het netwerkevent wenst aan te kopen.

Stap 1.png

Stap 2: Upgrade

Selecteer vervolgens in de rechter bovenhoek: 'Upgrade'

Stap 2 .png

Stap 3: Merch & Extra's

Klik vervolgens op 'Merch & Extra's' en geef vervolgens aan hoeveel toegangstickets u voor het netwerkevent wenst toe te voegen aan uw winkelmandje.
Eenmaal u het aantal heeft ingegeven drukt u op het groene winkelmandje.

Stap 3.png

Stap 4: Bevestig

Klik vervolgens op 'Bevestig', aanvaard de algemene voorwaarden en het privacybeleid en druk vervolgens onderaan op 'Aankoop bevestigen'.
Via uw toegangsticket zult u nu ook toegang hebben tot ons netwerkevent in The Network Club op het derde verdiep van ons logegebouw direct na de wedstrijd. Tot dan!

stap 4.png

Mocht u hierbij problemen ervaren of verdere vragen hebben, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via business@clubbrugge.be